Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lejekontrakt-eksperten.dk/public_html/lewp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om lejekontrakt-eksperten | Læs hvordan vi kan hjælpe dig

Om Lejekontrakt-eksperten

Lejekontrakt-eksperten består at et kompetent team, som udelukkende er specialiseret i lejeret og udlejning af fast ejendom. For at sikre vores kunder den mest optimale service og juridiske indsigt, bestræber vi os på konstant at være i udvikling og fuldt opdateret lejeretsligt.

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste advokater, dels som sparringspartnere, men lige så meget for at være i bevægelse og være opdaterede på domme og afgørelser inden for lejeret. Det mener vi giver vores kunder den sikreste aftale og de bedste forudsætninger for en behagelig lejeperiode.

Lejekontrakt eksperterne har siden 2010 hjulpet både private samt institutionelle klienter til en optimal og ikke mindst sikker boligudlejning.

Vores mål er at tilbyde juridisk rådgivning til danske udlejere, samt bistand i form af gennemarbejdede og skræddersyede lejekontrakter som vil stille udlejeren bedst muligt. Til lejere tilbyder vi risikovurdering samt gennemgang af lejekontrakten, inden aftalen indgås med dennes udlejer. Fælles for begge produkter er, at pris og service skal være Danmarks mest attraktive.

12 års erfaring med juridisk arbejde inden for lejeret

Vi tilbyder personlig service i hele forløbet

Modtag din lejekontrakten inden for 48 timer

TOP