Lejekontrakt skabelon

lejeloven opsigelse, En lejekontrakt, vedligeholdelse af lejemål, Fremleje, ejerbolig, A9

Lejekontrakt skabelon

Som udgangspunkt kan du lave en kontrakt på et stykke køkkenrulle, hvis du har alle korrekte oplysninger.

De fleste vælger dog at bruge en standardformular, som efter juli 2015 hedder A9. Og som kan hentes over alt på nettet. Det er dog vigtigt at sige, at alle lejekontrakter er forskellige. Ingen kan laves på en skabelon, hvis man ikke er klar over hvad man skal skrive i den.

Vi anbefaler altid at få en professionel til at udfærdigegøre eller lave en gennemgang af din lejekontrakt, da vi alt for ofte høre om folk der er blevet snydt eller generelt får en dårlig lejeperiode uden en juridisk korrekt kontrakt.

A9 standardformular

Er lavet således, at man afkrydser forskellige felter, hvilket i sig selv er ret simpelt. Det tricky ved skabelonen kommer i §11, hvor man skriver i fri hånd. For helt almindelige mennesker vil det være svært at vide og vurdere hvad der skal stå og hvad der ikke skal stå. Det gælder her om at have et gennemgående kendskab til lejelovens paragraffer.  For at vide, hvilke ting der er vigtige at have med.

Hvis du ønsker en udfærdigelse eller gennemgang af lejekontrakt, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale her: KONTAKTFORMULAR