Personlig support, klar inden for 48 timer

Korrekte lejekontrakter til gode priser

12 års erfaring med juridisk arbejde inden for lejeret

Vi tilbyder personlig service i hele forløbet

Modtag din lejekontrakt inden for 48 timer

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

God service, kan anbefales

Jeg bestilte en lejekontakt, og fik præcis den hjælp jeg efterspurgte. De hjalp mig med alle mine spørgsmål og sørgede for at jeg følte mig sikker i min udlejning. Vil anbefale til alle!

Marlene Sørensen

SÅ GODT!

De fandt flere huller i min leje-kontrakt fra et ellers stort udlejningsfirmaer, som man ellers skulle tro havde styr på deres kontrakter. Da det skulle gå lidt stærkt havde jeg allerede svar samme dag - virkelig godt!

Jesper Brok-Jørgensen

Fremragende service, God kontrakt.

Fik lavet en kontrakt til min lejlighed fra lejekontrakt-eksperten. DE VED HVAD DE SNAKKER OM! Kan varmt anbefales.

Albert Ipsen

Hurtig og professionel hjælp

Jeg skulle have udarbejdet en lejekontrakt, da jeg var væk fra min lejlighed i et år. - Hurtig hjælp og der blev hurtigt besvaret på de spørgsmål jeg havde, stor tak til Maria :) Klart en anbefaling herfra.

Danni

Kompetent og hurtig service

God service, nem kommunikation og fuld tilfredshed med udarbejdet lejekontrakt.

Pernille Torbensson

Vi er klar til at hjælpe

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet helt uforpligtende af en af vores eksperter.

Nemt, sikkert og enkelt

Vi har gjort processen simpel og lægger energien i personlig engagement.

Kontakt

01

Vi ringer dig op når du har henvendt dig via hjemmesiden

Oplysninger

02

Du udfylder oplysninger om dit lejemål til brug for lejekontrakt

Første udkast

03

Vi sender første udkast af din lejekontrakt

Tilretning

04

Vi retter i fællesskab kontrakten til over telefon

Endelig kontrakt

05

Du modtager herefter den endelige kontrakt

Kun
1.895
kr. inkl. moms

Vores lejekontrakter er udarbejdet af de bedste på markedet. Vi har over 12 års erfaring med de forskellige problematikker, der kan opstå i et lejeforhold. Du får en kontrakt, hvor der er taget hensyn til dine behov og ønsker, men som stadigvæk er i ovenstemmelse med den gældende lovgivning. En korrekt udfyldt lejekontrakt kan sikre dig imod fremtidige tviste, indsigelser og klagenævnssager med din lejer. Processen er enkel og du får 100% personlig support indtil din kontrakt er klar til at sende.

Kun 1.895 kr. inkl. moms

''Vores vision er, at give danske udlejere mulighed for, at få en lejeperiode som de kan føle sig trygge i. Uden besvær og uden, at vores kunder skal have ondt i maven. Alt for mange udlejere er nervøse for boligudlejning og lejeloven generelt og jeg har fuld forståelse for dette. 

Sandheden er den, at en juridisk korrekt opbygning og kontrakt giver ro i maven og en behagelig lejeperiode''

Rasmus Brohl,
Direktør og stifter

Bliv kontaktet af en ekspert

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

TOP